Coaching    

Nogle af os, mig selv inklusiv, bliver udfordret af livet engang imellem og det kan både være helved og en smuk gave, alt efter hvilke øjne vi putter på det. Måske vi starter, som et offer, der ikke helt kan forstå, hvorfor det kan ske for os, men forhåbenlig inden alt for længe, begynder vi at pakke op for den grimme gave, der ligger foran os og tillader os selv at kigge på den og indeni finder vi det smukkest livet kan give os, nemlig læring og indsigt.

1:1

Skulle dette ikke være tilfældet, føler du at du sidder fast i offerrollen og egentlig gerne vil give slip, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil gennem coach sessioner kunne støtte dig i at se forskellen på der, hvor du står lige nu, hjælpe dig med at se, hvad der kan forhindre dig i at gøre noget andet og støtte dig i at tage et valg, om du helst vil forsætte, som du plejer eller om du gerne vil tage nye skridt mod det liv du drømmer om, valget er dit.

Mål

Kan også være du har brug for at kikstarte et mål, en drøm du har og der kan en coachsession være en rigtig god motivation, da du får kigget på hvad der kan holde dig tilbage, hvad der vil kunne spænde ben for dig undervejs og hvordan du kommer videre derfra.

Buddy / sparringspartner

Kan også være du har brug for en sparringspartner / en Buddy til at holde dig op på et givet mål du har sat dig. I sådan en situation vil vi starte op med en session af 30-60 minutters varighed, alt efter dit ønske og derefter kan du til vælge, hvor mange gange du gerne vil have jeg kontakter dig på enten mail eller sms og med hvilket interval. Undervejs vil det også være muligt at kombinere denne tjeneste med sessioner, så du i løbet af din process tager hånd om det der kommer op. Kunne du være interesseret i en sådan forløb, så send mig en mail for et uforpligtende tilbud.

En almindelig session af 45-60 minutters varighed koster hos mig 450,- pr gang - 3 sessioner for 1195,-

   

Nedenfor kan du læse mere om, hvad coaching er, hvordan en session foregår, hvor den afholdes og om coaching er noget for dig. 

   

·        Hvad er coaching?

Coaching er en professionel samtale, der tager udgangspunkt i dig og dine mål. Det handler om, at du får støttet og hjælp til at skabe det liv, du virkelig ønsker. Coaching giver dig mulighed for, at forene det sted du er i dit liv lige nu, men det du ønsker dig. Du vil komme til at se mulighederne, på en sådan måde, at du tør tro på, at du faktisk kan gøre noget ved det. At du fortjener og har mulighed for at leve dine drømme fuldt ud. Forudsætningen for et højt udbytte er viljen til forandringen, altså at du tør være ærlig og at du tager din udvikling seriøs, dvs. at du laver de mål, du sætter dig for fra gang til gang

 

·        Hvordan foregår en coaching?

En coaching eller session, som jeg kalder det, tager udgangspunkt i dine mål. Men en avanceret spørgeteknik hjælper jeg dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende dit blik mod nye muligheder. Gennem samtalen finder du ud af

·         Hvad du vil

·         Hvorfor du vil det

·         Hvad der forhindrer dig i at gøre det

·         Hvordan du tager det første skridt for, at opnå det du ønsker

Du kommer bl.a. til …

..at erstatte dine hæmmende overbevisninger, altså de tanker og forestillinger, der bremser dig, med mere motiverende og resultat fremmende overbevisninger. Du vil også lave en plan, der sikrer dig en bedre og hurtigere vej til de resultater du ønsker dig, til din drøm.

   

·        Hvor afholdes sessionerne?

Sessionen kan enten holdes hos mig i Nim, vest for Horsens eller via telefon / Skype.

En session via telefonen eller Skype, har den fordel, at du kan sidde hjemme hos dig selv, i bilen, eller hvor du foretrækker, lige præcis, som du er. Du behøver ikke skulle ud af døren, men blot sidde klar 5 min før aftalt tid.

Ved online sessioner bruger jeg ikke kamera på Pc’en/tlf, men du er velkommen til at sætte dit kamera til, hvis det giver mest mening for dig. Vil du gerne se mig inden vi går i gang, er det helt okay, men når selve sessionen går i gang, slår jeg kameraet fra. Dette gør jeg af tekniske grunde, bl.a. fordi jeg gerne vil kunne fokusere 100 % på det du siger, fremfor på, hvor og hvordan jeg skal sidde eller kigge hen, for, at du ser mig bedst muligt. 

En session hos mig vare ca. 45-60 minutter pr. gang,

Derudover vil jeg bede dig sætte lidt ekstra tid af både før og efter og det er lige meget om du kommer her eller vi taler sammen via telefonen/Skype. Disse 5-10 min er til lige, at lande og til refleksion af, hvad vi har talt om.

     

Selve sessionen                              

I forhold til selve samtalen, kan du kan forvente, at det er mig der styre. Dagsorden er din, jeg er blot et professionelt redskab til at styre din proces fremad. 

Hos mig piller vi ikke i navlen, men se fremad ad. Ser på, hvad der holder dig tilbage - på konsekvenserne bag og på, hvad du kan gøre for, at ændre på det du gerne vil ændre.

Du får konkrete redskaber/opgaver, fra gang til gang. Opgaver, der alle er med til at bringe dig tættere på dit mål, tættere på dig selv og de drømme du gerne vil have opfyldt.

For som en klog mand engang har sagt...

"En indsigt bliver først til et gennembrud, når der kommer handling bag"

   

·        Er coaching noget for dig?

Ønsker du at forbedre dig liv, at gøre tingene på en anden måde end du plejer, så har du en vigtig ting til fælles med de mennesker, der vælger at benytte sig af mig, som coach. Jeg coacher helt almindelige mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder.

Det kunne f.eks. være:

·         At komme videre med et konkret projekt

·         At få bedre relationer til andre mennesker

·         At finde ud af, hvad du vil med dit liv

·         Finde en bedre balance mellem dit arbejde og privatliv

Gennem et coachingforløb får du ofte en højere energi og en større bevidsthed om dig selv.

Forudsætningen for at højt udbytte er viljen til forandringen, altså at du tør være ærlig og at du tager din udvikling seriøs, dvs. at du arbejder med de mål, du sætter dig for fra gang til gang.

Jeg har både folk, der bruger mig til en konkret problemstillign og andre, der indgår i længere forløb, for at lærer sig selv bedre at kende.

Coaching er ikke terapi eller en hyggelig samtale mellem venner, men et effektivt værktøj, der retter sig mod nutiden og fremtidige mål og som tilbyder dig en effektiv vej til det liv, du ønsker dig.