Handelsbetingelser

Alle kurser, sessioner og produkter på siden www.U-Transform.dk kommer fra The Universal Transformation, CVR nr. 36868996, c/o Leila Althea Jensen, Hovedgaden 29, Nim, 8740 Brædstrup.

Betaling                                                                                                                                              

Online sessioner betales via Mobilpay / Swipp eller på konto nummer 6128 0009930841 såedes, at betalingen er mig i hænde senest 24 timer før sessionens påbegyndelse.

Ved fremmøde betales kontant eller via Mobilpay / Swipp efter sessionen.

Alle priser, både i "onlineprodukter" og i anden forbindelse med U-Transform.dk er i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for, at have en velfungerende telefon/internetforbindelse ved Skype-sessioner, eller at møde op på det aftalte tidspunkt, når vi har aftalt et fysisk møde. Er du ikke mødt op eller har ringet mig op efter 15 min fra den aftalte tid, anser jeg sessionen for afholdt og din betaling vil ikke bliver refunderet.

Aflysning af tid  

Ved sygdom, forbeholder jeg, Leila Althea Jensen, mig ret til at kunne aflyse og aftale ny dato for vores 1:1 session/behandlinger uden, at skulle betale andre for tabt fortjeneste.

Ønsker du at aflyse eller flytte din tid når, der er mindre end 24 timer til vores aftale, af hvilken som helst grund, inkl. sydom, er der ingen refusion. Du er naturligvis velkommen til, at give eller sælge din tid til en anden.

Ved for sen aflysning eller udeblivelse hæfter du økonomisk for den aftalte session/behandling.

Online-produkter & Rettigheder

Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker oftest i løbet af få minutter, men der kan gå op til fem hverdage. - Der gives ikke penge retur på online-produkter.

U-Transform.dk har alle rettigheder til de leverede digitale produkter, og alt materiale, trykt, som digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser, sessioner, workshops mv. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig og må kun anvendes til eget brug, og skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med U-transform.coms virksomhed.

© 2016 Leila Althea Jensen. Alle rettigheder forbeholdes. Hovedgaden 29, Nim, 8740 Brædstrup, CVR-nr. 36868996