Velkommen til...

Jeg vil her på denne blog dele store, såvel som små skridt, jeg tager på min vej med at gøre op med det, vi ofte føler vi bør og skal – på det vi frygter at gøre og være.

Jeg vil kigge på, hvad der skal til for, at vi tør vælge os selv og vores egne veje. På hvilke mekanismer der kommer i spil både før, under og efter. Samt kigge på de vibrationer vi agere ud fra og hvordan vi kan gøre tingen på en anden måde.

Noget af det jeg kommer til at skrive om, vil på ingen måde vække genklang hos dig, mens andet vil ramme dig dybt og vække en længsel, til også selv, at finde, påbegynde eller udforske din rejse mod din indre sandhed.

Måderne, vi finder vores indre sandhed på, er forskellige, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du på den ene eller anden måde vil kunne drage nytte af de skridt, jeg har trådt og derigennem finde din egen vej. Det er i hvert fald det, der er min intention- at vise dig, at der altid er andre muligheder, at der ALTID findes andre veje.

Du vil komme til at læse om selvudvikling, coaching og hvad der ellers rører sig hos mig.

Du får konkrete redskaber til, at belyse forskellige aspekter af dit liv og nogen gange krydres bloggen med opskrifter og billeder fra naturen.

Jeg tager udgangspunkt i mit liv, men på en måde, så du også kan tage noget med og relatere det til dit liv – måske ikke hver gang, men mange gange.

Glæder mig til at lære dig bedre at kende, så skriv og kommentere endelig på mine indlæg og de øvelser jeg giver ud. På den måde kan jeg støtte og vejlede dig steder det måske er svært. Jeg tager gerne imod både ros og konstruktiv kritik og du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme med ideer til emner du gerne vil have belyst her på bloggen, samt til at følge mig på Facebook FullofLife.dk

Rigtig god læsning og rigtig god dag til dig :)

Mange hilsner
Leila Althea Jensen