”Sådan får du hjælp i alt, hvad du gør…”

Dette blog indlæg tager udgangspunkt i noget, jeg oplevede denne weekend. Er godt klar over, at ikke alle tror på engle eller på det mere spirituelle, men læs med alligevel, det kunne jo også være det virkede for dig, selvom om du måske ikke helt, tror på det….

Jeg var i Blåvand i søndags, havde været på stranden og leget i bølgen blå og gik derefter op i campingpladsens wellness afdeling, for at mødes med dem, jeg var på camping med.

Da jeg så står og er ved at tage tøj på og gøre mig klar til, at kører hjem, opdager jeg at min bilnøgle, som jeg havde lagt i min lomme ikke var der. Skal lige siges, at jeg var den der kørte, så det var ikke kun mig, der ikke kunne komme hjem, men 4 andre skønne kvinder var afhængig af, at jeg fandt denne nøgle.

Jeg tjekkede skabet og lommerne en ekstra gang og den taske, hvor alle mine ting havde været i, men lige meget hjalp det, nøglen var og blev væk. 

Jeg spurgte de andre, jeg fulgtes med, om jeg havde givet nøglen til dem, selvom jeg godt vidste, at det havde jeg ikke.

Kunne mærke panikken komme snigende….hvor havde jeg glemt den? På stranden? hvor der var ved at blive højvande...? Eller havde jeg tabt den på vejen tilbage til campingpladsen? Tankerne kørte rundt i mit hoved.

Jeg besluttede mig for, at gå i receptionen og spørge efter den der, som det første. Havde de ikke fået den indleveret, ville jeg skynde mig til stranden og håbe på at vandet endnu ikke var kommet derop, hvor jeg havde lagt mit tøj, da jeg badede.

På vej mod receptionen, sagde jeg....

”Tak engel, fordi jeg finder min nøgle”.

 

”Tak engel”, er en sætning jeg bruger tit og som meget ofte har en helt fantastisk virkning og i de tilfælde,
hvor den ikke virker, giver det som regel også mening i det større perspektiv.

 

Men altså, jeg var på vej mod receptionen og lige udenfor døren gå en familie og her overhører jeg datterens samtale med hendes far.

”Far, det var godt nok mærkeligt, at den bilnøgle lå der helt for sig selv. Der var slet ingen sko i nærheden…”

Kunne ikke lade være at bryde ind...

”Har I fundet en bilnøgle?”  ”ja” svarede faren.

”Jeg har lige været nede og bade inden jeg gik i spaen og har tabt min nøgle” siger jeg

”Vi har lige afleverede den i receptionen” siger faren og jeg takker meget og går ind og få min nøgle udleveret :-)

Bilnøgle www.u-transform.dk

Nogle vil siger, det var held og at jeg bare var heldig, men sådan har jeg det ikke. Jeg tror ikke på, det var held! jeg tror på en dybere mening med ting.

Jeg følte mig vild heldig, uden tvivl, men også dybt taknemmelig, fordi min engel havde hjulpet mig, ikke alene med at lade nogen finde nøglen, men også med at lade mig overhører den samtale lige på det tidspunkt, hvor jeg gjorde.

 

Tilfældigt, tja måske, men jeg tror fuld og fast på, at vi har mulighed for, at få al den støtte og hjælp            

        vi har brug for, hvis bare vi tør bede om den.

Beder vi om hjælp, så står vores skyts- og hjælpe engle klar på den anden side til at hjælpe.

Kan godt være, at du ikke tror på den slags og finder dette meget langhåret, men hvad har du at miste?

Hvem finder ud af, om du siger ”Tak engel fordi….” ?

Jeg vil invitere dig til, at prøve at bruge sætningen i løbet af den næste uge – lige meget om du tror på den eller ej

og se, hvad det fører med sig...

Rigtig god fornøjelse og ha’ en fantastisk dag :-)

Del meget gerne de erfaringer du gør dig med os andre på min Facebook side Full of Life.