KÆMP IKKE FOR AT BLIVE ACCEPTERET…

I weekenden var jeg på Heart Power Experience – et event i København med Michael Beckwith, som en af gæstetalerne og hans skønne kone på klaver.

Det var 2 skønne dage, som I nok skal komme til at høre meget mere om, men noget af det der slog mig, var at jeg får år tilbage gik og puttede med min spiritualitet.

Mange i min omgangskreds havde nok gennemskuet det, men der var et eller andet i mig, der ikke følte mig set. Ikke følte at jeg passede ind, ikke følte, at de ville forstå og passe på det jeg kom med, hvis jeg åbnede mit hjerte helt op og stod ved hvem jeg var. Det handlede selvfølgelig ikke om dem, men de følelser jeg gik med i mig selv.

Fik altid at vide at jeg var mærkelig og at jeg snart måtte se at blive voksen, hvilket bare pustede mere til de følelser.

Nu er jeg 40 år og vel egentlig voksen ud fra samfundets målestok, men også i mit eget indre.

Livet bliver bare bedre og bedre uden egentlig at ændre sig så meget på ydre siden, men det faktum at jeg har lært at gå derhen, hvor jeg er velkommen og elsket som den jeg er og det jeg kommer med, i mange flere aspekter af mit liv gør, at jeg bliver mere og mere taknemmelig for mit skønne liv og det der komme til mig.

I denne weekend gik jeg med hjertet forreste og blev set og rummet i min spiritualitet og livssyn. Jeg blev fyldt op af en kærlighed og tiltro til livet. Tiltro til at det nok skal lykkes for mig og menneskeheden i det hele taget. At det er okay, at følge den drøm, den vision der fylder mit indre selvom, at det lige nu måske kan virke lidt skørt i andres øjne og nogle dage også i mine egne 

Andre gange bliver jeg mødt i min kreativitet, i min professionalisme som coach og behandler, som kæreste, mor, ven og nogen gang bliver jeg mødt og rummet i dem alle på éngang og det er der, hvor mit hjerte synger højest J

Det jeg prøver, at sige er, at du er hverken mærkelig eller sær, det handler udelukkende om at finde folk, der afspejler de sider af dig, hvor du ikke føler, du bliver mødt. Det handler om at finde fælleskaber, hvor du kan blive inspireret og fyld op og det er ikke altid i den nærmeste omgangskreds. Nogen gange må du længere ud, tage toget og møde op. Lytte til mavefornemmelsen og tage af sted, også selvom det måske ikke er noget du normalt ville gøre, men inden længe kan det, der ikke var normalt, vise sig at åben op for en hel ny verden, men mere plads til dit unikke selv.

Nogen gang kan det også være, du er nødt til at sige farvel til folk, du har kendt altid, for at give mere plads til dig selv. Andre gange kan det jonglere mellem de forskellige dele af dit liv være måden, kun du kender svaret.

Kun du kan leve dit liv, kun du ved, hvad der er rigtig og forkert for dig. Kun du kan skabe det, der er dit mål her på jorden. Så rejs dig op og gå efter det, der bringer liv og glæde ind i dit liv, find de steder, hvor du bliver accepteret og elsket som du er.

Måske er du allerede god til det, måske venter de første spæde skridt lige om hjørnet, men lige meget hvad vil jeg ønske dig god fornøjelse – det er en skøn tur og jo mere du kigger op, ud, hen, frem, over… jo mere får du øje på 

Rigtig god tur <3